telegram-nadavatime-spetssluzhbam-dani-koristuvachiv

Telegram надаватиме спецслужбам дані користувачів

 • 11671 переглядiв

КИЇВ. 28 серпня. УНН. Мессенджер Telegram надаватиме спецслужбам IP-адреса і номер телефону користувача, якщо будуть вагомі підозри його причетності до тероризму. Про це йдеться в документах про політику конфіденційності месенджера, передає УНН.

"Якщо Telegram отримає судовий наказ, який підтверджує, що людина підозрюється в терористичній діяльності, ми можемо розкрити його IP-адресу і номер телефону відповідним органам. Поки цього ніколи не було", - йдеться в повідомленні.

Однак пізніше засновник месенджера Павло Дуров заявив, що це не стосується російських спецслужб, так як в Росії "Telegram знаходиться поза законом".

"Telegram в Росії знаходиться поза законом; щодня блокуються сотні IP-адрес в спробах припинити доступ до сервісу. У зв'язку з цим будь-які звернення від російських служб ми не розглядаємо, і наша політика конфіденційності не стосується ситуації в Росії", - заявив Дуров.

Нагадаємо, позов компанії "Інвестор" до Роскомнагляду і Мінфіну РФ про стягнення збитків, які були завдані позивачу за спроби блокування месенджера Telegram, відхилив арбітражний суд Москви.

Українські Національні Новини

Технології

    Популярні

    Новини по темі

    Telegram надаватиме спецслужбам дані користувачів

     • 11671 переглядiв

    Держава вже заробила на малій приватизації 22 млн грн

     • 10277 переглядiв

    Порошенко розповів, що зупинить Росію

     • 10199 переглядiв

    Україна у липні наростила держборг на 30 млн доларів

     • 11353 переглядiв