test-na-narkotiki-vzyatiy-u-premyer-ministra-finlyandiyi-dav-negativniy-rezultat-schob-znyati-pidozri

Тест на наркотики, взятий у прем'єр-міністра Фінляндії, дав негативний результат, щоб "зняти підозри"

 • 121421 переглядiв

КИЇВ. 22 серпня. УНН. Прем'єр-міністр Фінляндії отримала негативний результат тесту на наркотики, який вона зробила, щоб "зняти підозри" після того, як відео із 36-річною Санною Марін на вечірці викликало критику, пише УНН.

Деталі

Зразок сечі Марін був перевірений на наявність різних наркотиків, таких як кокаїн, амфетамін, канабіс та опіоїди, повідомила AFP спеціальний радник прем'єр-міністра Іїда Валлін.

"Тест на наркотики, взятий у прем'єр-міністра Санни Марін 19 серпня 2022 року, не виявив наявності наркотиків", - йдеться в заяві офісу Марін, додавши, що результати були підписані лікарем.

"Тест був всебічний. Ми не обирали, як проводити тест", - сказала Валлін.

Контекст

Відео, що просочилося минулого тижня, показало, як Марін танцює і веселиться з групою друзів і знаменитостей, що викликало суперечки в усьому світі.

Деякі інтерпретували коментарі, почуті на відео, як щодо наркотиків, що активно обговорювалося в соціальних мережах і категорично заперечувалося прем'єр-міністром.

Прем'єр зізналася, що вживала алкоголь. Крім заперечення вживання наркотиків, вона сказала, що не була свідком вживання наркотиків будь-ким із учасників.

Марін, яка була призначена на посаду у 2019 році у віці 34 років, раніше критикувалася через вечірки в її офіційній резиденції.

У грудні 2021 року вона зазнала критики після того, як з'ясувалося, що вона танцювала до ранку, незважаючи на те, що контактувала із хворим на Covid-19.

Опитування, проведене фінським телеканалом MTV3, показало, що дві третини респондентів вважають її вечірки "серйозною помилкою".

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    США не підтримують повної заборони на видачу віз росіянам

     • 113295 переглядiв