top-10-filmiv-z-vesnianym-nastroiem

ТОП-10 фільмів з весняним настроєм

 • 65538 переглядiв

Добірка найкращих фільмів різних жанрів для весняного настрою

Весна – час пробудження, розквіту та кохання. УНН підібрав для вас 10 фільмів, що асоціюються з весною.

Весна

Рік: 2015

Жанр: фантастика, мелодрама

Молодий американець Еван, емоційно знищений після похорону матері, вступає в бійку з відвідувачем ресторану, в якому він працює, і втрачає своє місце. Близький друг Евана наполегливо радить йому вирушити у подорож, щоб очистити свій розум і привести думки до ладу.

Еван вирушає до Італії в дуже романтичну місцевість, сповнену несподіванок та загадок. І саме там він закохується в місцеву італійку – спекотну та загадкову. Хлопець не знає, у що вплутується, бо попереду на нього чекає містика і навіть жахи...

Коханий з майбутнього

Рік: 2013

Жанр: драма

З однієї любовної історії цілком може вийти кілька - особливо, якщо головний герой вміє подорожувати крізь час, кожен раз з'являючись в життя своєї обраниці трохи раніше, знову і знову запрошуючи її на перше побачення. Філософський фільм про почуття, часу і необхідності дорослішати подарує романтичний настрій і море приводів для роздумів.

"Відв’язні канікули"

Рік: 2013

Жанр: кримінальна драма

Чотири дівчини дружать ще зі школи. Тепер вони навчаються в одному коледжі, мало того, вони живуть усі разом. Вони з нетерпінням чекають на канікули, які хочуть провести незабутньо, але на реалізацію задуманого у дівчат немає грошей. Героїні вирішують знайти гроші. Проте вони не хочуть йти на звичайну роботу, де їм доведеться нудьгувати цілими днями, вони хочуть чогось нового, прагнуть пригод. І їм підвертається така можливість. Вони цілком випадково знайомляться з одним загадковим хлопцем, який має дуже цікавий вид діяльності. Він є торговцем зброї та наркотиків. Це саме те, чого дівчата хотіли та шукали. Ризик та драйв, ось що їм потрібно. Вони приймають пропозицію хлопця і починають творити таке, що їм не могло наснитися в жодному сні. Вони не зупиняються ні перед чим, адже попереду на них чекають не менш насичені канікули, власне заради чого вони все це і затіяли.

Моя велика іспанська родина

Рік: 2013

Жанр: комедія

Сюжет фільму розповідає про молодшого з п'яти братів, який вирішує одружитися на своїй вагітній дівчині. Але трапляється так, що церемонія весілля збігається з фінальним матчем Чемпіонату світу з футболу і це провокує низку пригод, в яку потрапляють всі члени великої сім’ї.

Весняні надії

Рік: 2012

Жанр: драма

Головні герої — сімейна пара, яка прожила разом близько 30 років. Вони загубились в побутових проблемах, роботі та просто звикли одне до одного. Але пара не втратила надію, тож все ще має бажання відродити давно забуті почуття. Подружжя вирішує звернутись до експерта з подолання сімейних криз, аби як слід з усім розібратись, але натомість потрапляють у смішні і курйозні ситуації, даючи нам привід добряче посміятись. І все це на тлі чудових весняних пейзажів.

Ранковий підйом

Рік: 2010

Жанр: романтична комедія, драма

Втративши престижну роботу головна героїня Беккі Фулер вирішує перечекати смугу невдач на посаді продюсера в третьосортному шоу. Однак, вона вирішує не просто пересидіти не найкращі часи, а зробити з непопулярного шоу рейтинговий продукт. вона запрошує на роль ведучого знаменитого Майка Помероя - справжнього майстра своєї справи. Але не тут то-було, Майк не збирається викладатися на повну, всіляко ухиляючись від роботи і перекладаючи її на свою напарницю, а також, за сумісництвом, переможницю конкурсу краси, Колін Пек. І поки за лаштунками розгортаються війни і киплять робочі пристрасті, Бекі Фуллер намагається налагодити своє особисте життя, паралельно рятуючи шоу від цілковитого краху і зберігаючи свою репутацію. 

Як все заплутано (Прості складнощі)

Рік: 2009

Жанр: романтична комедія, драма

Головна героїня, Джейн у виконання Меріл Стріп, потрапляє у дивні ситуації після того, як до неї вирішує повернутися колишній чоловік. Це стає несподіванкою та викликом для Джейн, яка тільки адаптувалася до обставин життя після розлучення. Фільм сповнений кумедних ситуацій і драматичних поворотів.

Завжди кажи "так"

Рік: 2008

Жанр: комедія

Сюжет оповідає про замкнутого та відлюдкуватого інтроверта, який завжди на всі питання відповідає "ні". Він майже ні з ким не спілкується. Але потрапивши на семінар "Так - новий вид ні", вирішує змінити підхід і на всі питання та пропозиції відповідає "так". Це докорінно змінює його життя, але спочатку доводить до відчаю…

"Ілюзіоніст"

Рік: 2006

Жанр: детектив, драма, романтика

Фільм "Ілюзіоніст" - історія кохання фокусника і баронеси, пронесена ними через роки.

Головний герой Едуард, будучи дитиною, познайомився з ровесницею - герцогинею Софією фон Тєшин. Їх дружба міцніла з кожним днем, переростаючи в любов. Але сім'я Софії не могла схвалити подібних відносин, і в юнацькому віці молоді люди були розлучені. Едуард став ілюзіоністом та відправився у подорож, підкорювати світ. Він вибрав собі більш звучне і значуще ім'я - Айзенхайм. У цьому образі Едуард і повернувся на батьківщину. Він став такий популярний, що шоу вирішив відвідати принц Леопольд у супроводі Софії, яка до того моменту стала його нареченою. Ілюзіоніст готується продемонструвати їм і публіці найголовніший фокус. Від успіху цього заходу безпосередньо залежить, чи будуть вони з Софією разом раз і назавжди.

Фільм демонструє, що саме життя це диво, але важливо відрізняти істинне від ілюзорного, фокуси і реальність.

Ноттінг-Хілл

Рік: 1999

Жанр: романтична комедія

Фільм дарує справжню весняну атмосферу, просякнуте тонким гумором. Вільяма Текера — англієць та власник невеликого книжкового магазину, який давно не мав справ з жінками. Бізнес головного героя явно "горить", сусід по квартирі виявляється сущим дияволом, а чорній смузі не видно кінця. Але одного разу в нудні будні Вільяма вривається неповторна Анна Скотт — відома кіноактриса, за якою по п'ятах слідують натовпи шанувальників і журналістів. Ця зустріч змінить життя обох.

Олександр Гетьман

УНН Lite

Популярні

Новини по темі

ТОП-10 фільмів з весняним настроєм

 • 65538 переглядiв

OpenAI робить ChatGPT "більш прямим, менш багатослівним"

 • 20454 переглядiв

Донеччина: росіяни обстріляли Нью-Йорк, є жертви

 • 21451 переглядiв