top-5-serialiv-pislya-yakikh-zakhochetsya-vipiti

ТОП-5 серіалів, після яких захочеться випити

 • 18500 переглядiв

КИЇВ. 14 вересня. УНН. Перегляд серіалів - один із популярних способів розслабитися після важкого робочого дня: з чашкою чаю і десертом. Але є серіали, перегляд яких спонукає випити келих куди міцнішого улюбленого напою. Підбірка ТОП-5 історій з незвичним сюжетом - у матеріалі УНН.

"Книгарня Блека"

Доволі старий, маловідомий, але легендарний серіал, який з ходом часу не втрачає своєї актуальності. Головний герой - власник книжкового букіністичного магазину, який не просихає цілими днями, зневажає людей і нормальне життя, а його цитатами можна непогано розбавити лексикон, щоб всі вважали вас дотепним і геніальним.

Але у нього є виправдання: маленький магазинчик старої закалки у центрі міста дико відрізняється від хмарочосів і хіпстерських кафе. Покупці плутають Буковскі і Булгакова, і без кінця вимагають нові випуски коміксів. Щоб пережити це, власник-інтелектуал повинен бути циніком і пити з самого ранку.

Цей серіал - справжній зразок прекрасного англійського гумору, саме тому шанувальники обожнюють його до сьогодні і сподіваються на римейк.

"Красиво жити не заборониш"

Творці серіалу підкуповують незвичайним сюжетом. Звично думати, що гуляти, похмелятися з ранку, запалювати у клубах і колобродити можна тільки у 20 років. А якщо все це про двох п'ятидесятирічних дам? Відома актриса, сценарист і гуморист Дженіфер Сондерс озброїлася відмінним почуттям гумору і створила серіал під назвою "Красиво жити не заборониш". У ньому йдеться про життя двох пенсіонерок, які не хочуть старіти, яким нудне сіре життя з вищим суспільством, газонами, лимонадом і світськими раутами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вчені розповіли про користь алкоголю для літніх людей.

"Божевільні"

Цей серіал сміливо можна назвати не тільки "алкогольним", а й неймовірно модним і стильним. Таке відчуття, що тут кожен кадр і наряд героя - це візуальне мистецтво у чистому вигляді. Не дарма кожен сезон входив у детальні розбори і приклади світових стилістів.

У серіалі описані будні рекламного агентства у Нью-Йорку 1950-х років. Як стає зрозуміло, реклама у звичному нам розумінні тільки починає зароджуватися. І, природно, образ рекламника - це цинізм, нічого святого у житті і вміння продати все, навіть рідну матір. Чоловіки у ідеальних костюмах намагаються створити новий ринок і розібратися зі своїм заплутаним особистим життям. Тому вони багато і смачно п'ють: п'ють на роботі, п'ють на зустрічах, сумно напиваються вдома і на вечірках. Ода алкоголю і стилю - обов'язкова для перегляду.

"Блудлива Каліфорнія"

Хенк Муді, втілений на екрані Девідом Духовни - це найпопулярніший і найхаризматичніший герой нашого часу у серіалах. Неможливо його не любити і не захоплюватися його жахливою мораллю. Це письменник, який перебуває у творчій кризі, мріє повернути свою колишню дружину, обожнює дивну дочку і п'є алкоголь замість води.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: МОЗ США назвало допустиму щоденну дозу алкоголю для чоловіків.

"Місто хижачок"

Відмінний серіал, який сподобається тим, хто втомився від рутинних буднів, і тим, хто просто шукає, як провести вечір із пляшкою вина. Шанувальників серіалу "Друзі" порадує Кортні Кокс у головній ролі.

Головна героїня - сорокарічна мати-одиначка. Її життя не ідеальне: постійні проблеми, постійні комічні ситуації, проблеми з дитиною і особистим життям. Жінка відчайдушно намагається влаштувати своє життя після розлучення, але на свій лад. Вплутується в історії із подругами, кадрить молодих хлопців. Природно, починає і закінчує свій день головна героїня із келихом вина, а алкоголь взагалі є каталізатором багатьох сюжетних ліній у серіалі.

Нагадаємо, раніше секретами правильного споживання алкогольних напоїв поділилися експерти одного з українських алкогольних брендів.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу