tramp-rozkritikuvav-obranu-baydenom-kandidaturu-vitse-prezidenta-ssha

Трамп розкритикував обрану Байденом кандидатуру віце-президента США

 • 16164 переглядiв

КИЇВ. 12 серпня. УНН. Президент США Дональд Трамп висловив здивування з приводу того, що демократи обрали сенатора Камалу Харріс в якості кандидата у віце-президенти країни. Про це американський лідер повідомив під час пресконференції, відеозапис якої опубліковано у Twitter Білого дому, інформує УНН.

Трамп зазначив, що Харріс “дуже слабо” виступила на праймеріз демократів, у неї було близько 2%. “Я був здивований, що він (Джо Байден) обрав її”, — сказав президент.

Американський лідер також додав, що Харріс була “дуже нешаноблива” до Джо Байдена. “Під час дебатів демократів вона говорила жахливі речі про сонного Джо. І я думав, що він її не вибере”, — зазначив він.

Говорячи про погляди Харріс, Трамп вказав, що вона виступає за підвищення податків, соціальну медицину і скорочення армії, а також за скасування фрекінгу — ключової технології видобутку сланцевої нафти.

Раніше Байден оголосив, що вибрав сенатора від штату Каліфорнія Камалу Харріс кандидатом у віце-президенти США. Він нагадав, що вона, будучи генпрокурором Каліфорнії, тісно співпрацювала з його покійним сином Бо Байденом, який займав посаду генпрокурора штату Делавер. Він також назвав Харріс людиною, який допоможе йому обійти в президентських перегонах Дональда Трампа.

Якщо кандидатуру Харріс затвердять на з’їзді Демократичної партії, вона стане першою темношкірою жінкою на цій посаді.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Уряд хоче зберігти фінансування контролерів у транспорті

     • 12177 переглядiв

    Тенісистка Цуренко обіграла росіянку на турнірі в Празі

     • 8978 переглядiв

    Байден визначився з кандидатурою віце-президента США

     • 13809 переглядiв

    Кабмін хоче скасувати військово-квартирну повинність

     • 12863 переглядiв