tramp-zaklikav-informatora-schodo-rozmovi-iz-zelenskim-obyavitisya

Трамп закликав інформатора щодо розмови із Зеленським "об'явитися"

 • 12274 переглядiв

КИЇВ. 3 листопада. УНН. Президент США Дональд Трамп закликав інформатора, чиї побоювання послужили приводом для розслідування щодо імпічменту, "об'явитися". Про це американський лідер написав у своєму мікроблозі в Twitter, передає УНН.

"Інформатор вчинив настільки неправильно, що він повинен об'явитися. ЗМІ фейкових новин знають, хто він, але, будучи інструментом Демократичної партії, не хочуть розкрити його (особистість - ред.), тому що тоді мало не здасться. Розкрийте особистість інформатора і покінчіть з цією вигадкою про імпічмент!" - написав Трамп.

Як повідомляв УНН, раніше в американських ЗМІ з посиланням на інформатора з'явилася інформація про те, що Трамп міг порушити правила нацбезпеки під час розмови з Президентом України Володимиром Зеленським у липні, спробувавши тиснути на українську владу з розслідування справи сина свого конкурента на виборах 2020 року Джо Байдена.

Спікер Палати представників Конгресу США Ненсі Пелосі оголосила на підставі таких підозр про початок процедури імпічменту Трампа.

25 вересня Білий дім оприлюднив розшифровку липневої розмови Трампа і Зеленського.

The Whistleblower got it sooo wrong that HE must come forward. The Fake News Media knows who he is but, being an arm of the Democrat Party, do not want to reveal him because there would be hell to pay.
Reveal the Whistleblower and end the Impeachment Hoax!

- Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 3 листопада 2019 р

Українські Національні Новини

Політика