ukenru
treti-litni-yunatski-olimpiyski-igri-startuyut-v-buenos-ayresi

Треті літні юнацькі Олімпійські ігри стартують в Буенос-Айресі

 • 17766 переглядiв

КИЇВ. 6 жовтня. УНН. Треті літні юнацькі Олімпійські ігри стартують 6 жовтня в столиці Аргентини Буенос-Айресі. У змаганнях візьмуть участь 4012 спортсменів з 206 країн світу. Про це повідомляє УНН з посиланням на офіційний сайт події та сайт Міжнародного олімпійського комітету.

Українські атлети готові захищати честь країни на ЮОІ-2018 і закликали уболівальників підтримати збірну. Про це повідомляє також прес-служба НОК України.

На форумі українська команда представлена 55-ма спортсменами, які виступлять в 22-х видах спорту. Зараз українські атлети вже прекрасно облаштувалися в Олімпійському селищі і випробовують спортивні арени олімпійського Буенос-Айреса.

"Ми приступили до тренувань ще вчора - в перший день перебування в Аргентині. Чудовий зал, але потрібен час, щоб адаптуватися, звикнути до доріжки, освітлення. Будемо працювати далі. Для цього ми сюди і приїхали", - сказала представниця спортивної акробатики Дарина Плохотнюк. Національна команда також реалізувала одну з добрих традицій олімпійців і прикрасила синьо-жовтими прапорами балкони і вікна свого будинку. Українці живуть в 7-поверховому корпусі в номерах по 2-4 людини.

Українські Національні Новини

Новини Світу