tretya-svitova-vzhe-pochalasya-reznikov-peredav-poslannya-nato-ta-kremlyu

Третя світова вже почалася: Резніков передав послання НАТО та кремлю

 • 196201 переглядiв

КИЇВ. 29 червня. УНН. Третя світова війна розпочалася 24 лютого 2022 року. Про це заявив міністр оборони України Олексій Рєзніков в інтерв'ю Sky News, пише УНН.

Цитата

Так, міністра запитали про те, яке послання він хотів передати для НАТО.

«Будь ласка, не відчувайте жодної втоми. Будь ласка, продовжуйте вашу підтримку. Не бійтеся нового рівня ескалації з росіянами, тому що абсолютно чесно, 24 лютого цього року було розпочато Третю світову війну. Це абсолютно чесно і це реальне життя. Не бійтеся», - відповів Резніков.

Деталі

Він пояснив, що Україна – перше поле битви у цій війні. І якщо вона впаде, то наступним полем битви будуть європейські країни.

«Не бійтеся, і ми переможемо разом», - наголосив глава оборонного відомства.

У нього також спитали про послання безпосередньо для кремля.

«Ми не збираємося здаватися. Ми сусіди, і люди, які живуть у росії - у них будуть сини, дочки, онуки, а ви зруйнували це спілкування між народами на наступні 50 років», - підкреслив міністр.

"Don't be afraid".

Ukraine's defence ministr, Oleksiy Reznikov, urges NATO до продовження його підтримки для України і не зростає "розповсюджений" в ході війни.

Live updates https://t.co/Aeqpcy98dL

Sky 501, Virgin 602, Freeview 233 and YouTube pic.twitter.com/DG40wjkGd3

— Sky News (@SkyNews) June 29, 2022

Раніше

Як писав УНН, міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба за підсумками саміту НАТО закликав до такої ж активної позиції щодо України, як і з інших питань.

Українські Національні Новини

Політика