trukhanov-nakhamiv-deputatu-miskradi-za-perevirku-plyazhu-dlya-lyudey-z-invalidnistyu

Труханов нахамив депутату міськради за перевірку пляжу для людей з інвалідністю

 • 13584 переглядiв

КИЇВ. 11 червня. УНН. Одеські журналісти присоромили мера Геннадія Труханова за хамську поведінку на засіданнях міськради, повідомляє УНН з посиланням на "Монітор".

Цитата:

"Хамська колкість Труханова стосувалася цілком правильного і обгрунтованого тест-драйву пляжу для людей з інвалідністю, який влаштувала Лілія Леонідова. За результатами її особистої спроби на інвалідному візку скористатися послугами пляжу, виявилося, що він абсолютно не готовий приймати людей з обмеженими можливостями", - пише "Монітор".

За їхніми даними, жодне засідання міськради вже не проходить без хамства Труханова.

Контекст

У травні мер Одеси Геннадій Труханов розпорядився підготувати пляжі до курортного сезону і адаптувати їх для людей з інвалідністю, але в підсумку виявилося, що готові тільки три пляжі, серед яких один для людей з обмеженими можливостями.

"Дістатися до моря на візку виявилася та ще задачка із зірочкою. Хоча для цього в Одесі є спеціальний пляж для людей з інвалідністю на 11 ст. Великого Фонтану. Але, на жаль, він продовжує іржавіти та руйнуватися через погану якість виконаних робіт" , - повідомила Лілія Леонідова

Українські Національні Новини

Політика