tse-bude-politichna-katastrofa-sholts-pro-mozhlive-viznannya-rosiyeyu-l-dnr

Це буде політична катастрофа: Шольц про можливе визнання Росією “Л/ДНР”

 • 23886 переглядiв

КИЇВ. 15 лютого. УНН. Якщо Росія визнає так звані "ДНР" і "ЛНР", це стане порушенням Мінських домовленостей і політичною катастрофою. Про це заявив федеральний канцлер Німеччини Олаф Шольц на пресконференції в Москві, передає кореспондент УНН.

Цитата

“Звичайно, якщо парламент сьогодні прийме те, що було запропоновано і це стане реальністю, тоді це стане порушенням Мінських домовленостей. Це означатиме, що процес перерветься. Це буде політичною катастрофою", - заявив федеральний канцлер.

Контекст

Минулого місяця депутати від Комуністичної партії Російської Федерації внесли в Державну думу РФ проект постанови звернення до президента Володимира Путіна з проханням "визнати так звані Донецьку і Луганську народні республіки“.

Раніше сьогодні депутати Держдуми Росії більшістю голосів підтримали проект від Комуністичної партії про визнання "ДНР" і "ЛНР".

Як заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба, у разі офіційного визнання так званих "ДНР" і "ЛНР" Росія де-факто і де-юре вийде з Мінських домовленостей.

Українські Національні Новини

Політика