tse-vzhe-khronichne-podoliak-vidpoviv-na-novi-zaiavy-sekretaria-radbezu-rf-ta-holovy-fsb

"Це вже хронічне": Подоляк відповів на нові заяви секретаря радбезу рф та голови фсб

 • 32456 переглядiв

Звинувачення росії у причетності України до теракту в "Крокус Сіті Холі" були спростовані радником Офісу Президента України Михайлом Подоляком, який назвав їх хронічною брехнею та колективною неадекватністю.

Радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк відповів на нові звинувачення росії на адресу України, пише УНН

Деталі

"Знову. Це вже хронічне. Є неспростовні факти, єдине (в різних країнах) розуміння причин і наслідків, повна невіра навіть нейтральних країн в "український слід в теракті в "Крокус Сіті Голі". І тим не менш, після брехні путіна (нічим іншим пояснити наявність у цього суб'єкта нав'язливо-компульсивної ідеї, що викликає його неадекватні висловлювання), брехню офіційно поширює суб'єкт патрушев, а після цього і "глава ФСБ" бортніков... Питання: чому такий демонстративний прояв колективної неадекватності? Які резонанси?" - відреагував радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк на заяви секретаря редбезу рф миколи патрушева та глави фсб рф олександра бортнікова.

Доповнення

За смертоносною атакою "Крокус Сіті Гол" під москвою, за яку навіть у рф відповідальність поклали на радикальних ісламістів, і після заяв західних країн, що за цим стоїть "ІДІЛ", секретарю радбезу рф патрушеву привиділася Україна. Глава фсб рф бортніков також у звинуваченнях згадав про Велику Британію, США та Україну, однак, за даними росЗМІ, зазначив, що замовника нападу на концертний зал "Крокус Сіті Гол" поки не встановлено.

Популярні

Новини по темі