tsei-rik-stavyt-pered-vidnosynamy-mizh-ukrainoiu-ta-nato-nyzku-fundamentalnykh-pytan-zelenskyi

"Цей рік ставить перед відносинами між Україною та НАТО низку фундаментальних питань" – Зеленський

 • 64787 переглядiв

Цей рік піднімає кілька фундаментальних питань для відносин між Україною та НАТО, включаючи майбутній саміт у Вашингтоні та інші аспекти співпраці, оскільки членство України в Альянсі має вирішальне значення для реальної безпеки в Європі, за словами президента Зеленського.

Президент України Володимир Зеленський провів спеціальну нараду щодо сумісності та перспектив роботи України з Альянсом у цьому році. Про що говорили на нараді він розповів у своєму вечірньому відеозверненні до українців, передає УНН.

НАТО. Провів сьогодні спеціальну нараду щодо нашої роботи з Альянсом стосовно сумісності та перспектив на цей рік. Усі наші міжнародники були, міністр оборони, міжнародна команда міністерства. Цей рік ставить перед відносинами між Україною та НАТО кілька фундаментальних питань. Зокрема, це стосується і саміту у Вашингтоні, і багатьох інших аспектів взаємодії. Тільки з Україною в Альянсі можна розраховувати на справжню безпеку у Європі.

– розповів Зеленський.

Додатково

Також під час відеозверненні Зеленський згадав і про нараду  з військовими та урядовцями, на які говорили про нарощування виробництва безпілотників, а також тестування інтегрованої системи управління РЕБ для захисту солдатів і техніки від російських дронів на фронті.

Говорили сьогодні і про нюанси виробництва, і про підтримку та фінансування, про контракти, про необхідну гнучкість у визначенні пріоритетів. Саме те, чого вимагає війна, повинне вироблятися нашим оборонно-промисловим комплексом – стільки, скільки потрібно, так вчасно, як потрібно. Очевидно, що дрони в цій війні скажуть одне з вирішальних слів для перемоги, і це має бути українське слово, українські дрони, українська перемога.

– сказав Президент.

Зеленський вручив ордени "Золота Зірка" Героям України та родинам загиблих Героїв01.04.24, 18:20

Популярні

Новини по темі