tsns-okupanti-agituyut-naselennya-tot-do-uchasti-u-viyni

ЦНС: окупанти агітують населення ТОТ до участі у війні

 • 194711 переглядiв

КИЇВ. 8 червня. УНН. Росіяни агітують населення тимчасово окупованих територій України до участі у війні. Про це повідомили у Центрі національного спротиву, пише УНН.

Деталі

Так, за інформацією, отриманою від мережі руху опору на тимчасово окупованих територіях України, окупаційні адміністрації продовжують здійснювати заходи спрямовані на інтеграцію цих земель до соціально-політичного простору рф.

Зокрема, повідомляється, що на окупованих територіях Донецької, Запорізької, а також Херсонської областей, відбулись церемонії відкриття регіональних філій російського державного фонду "защитники отечества", діяльність якого спрямована на підтримку та заохочення населення до участі у так званій "сво".

У Центрі національного спротиву зауважують, що дана організація фінансується напряму з державного бюджету рф, курується персонально головою уряду рф мішустіним , а також спеціальними службами, у зв’язку із чим керівники даного фонду мають необмежені повноваження та широкі сфери впливу.

Нагадаємо

У ЦНС повідомляли, що росіяни намагаються потрапити на правий берег Херсонської області під виглядом цивільних, що евакуюються після підриву Каховської ГЕС.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    ЦНС: окупанти агітують населення ТОТ до участі у війні

     • 194711 переглядiв