turkmenistan-skasovuye-poloti-do-moskvi-bez-poyasnennya-prichin

Туркменістан скасовує польоти до москви без пояснення причин

 • 327011 переглядiв

КИЇВ. 2 серпня. УНН. 1 серпня авіакомпанія Turkmenistan Airlines повідомила на своєму сайті про зупинення польотів літаків до столиці рф. Про це повідомляє УНН з посиланням на Тurkmenistanairlines.

Деталі

З 1 серпня авіакомпанія з Турменістану Turkmenistan Airlines оголосила про припинення польотів до рф на невизначений термін. Конкретної причини відмови від польотів теж не було названо.

"Шановні пасажири, доводимо до Вашого відома, що, починаючи з 01.08.2023 р., усі рейси АТВТ "Авіакомпанія "Туркменістан", що здійснюють польоти за напрямком Ашгабат - москва - Ашгабат, буде припинено, їх буде виконано за маршрутом Ашгабат - казань – Ашгабат", - йдеться у повідомленні на сайті.

Доповнення

В заяві оборонного відомства росії йдеться про те, що вранці 30 липня було "припинено спробу терористичної атаки" України безпілотними літальними апаратами по об'єктах у місті москві.

москва й інші території рф, де знаходяться об’єкти, які залучені у війні проти України – в зоні небезпеки. І з ними так чи інакше можуть траплятись подібні до атаки безпілотників на москву інциденти, розповів в ефірі національного телемарафону представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подоляк про атаку дронів на москву: "Війна скоро остаточно перейде на територію росії"

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі