u-bakhmuti-chas-graye-proti-voroga-prote-okupanti-pishli-na-printsip-i-pidnyali-stavki-malyar

У Бахмуті час грає проти ворога, проте окупанти пішли на принцип і підняли ставки - Маляр

 • 282654 переглядiв

КИЇВ. 31 березня. УНН. У Бахмуті на Донеччині час грає проти ворога, проте російські окупанти пішли на принцип і підняли ставки. Про це заявила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр у Telegram, передає УНН.

Цитата

«У Бахмуті час грає проти ворога. Грамотні дії нашого командування на Бахмутському напрямку та мужність бійців зробили для ворога ці тривалі бої найдорожчими за час повномасштабного вторгнення», - написала Маляр.

За її словами, витрачені ворогом на захоплення Бахмута час, зброя, техніка та величезна кількість загиблих з точки зору військової доцільності не виправдовують себе.

«Утім, ворог не полишає свої плани та пішов на принцип і підняв ставки на шкоду собі. Це дуже «по-російськи», логікою не зрозуміти», - додала Маляр.

Доповнення

Командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський, який є керівником оборони східного фронту заявляв, що Сили оборони України продовжують боронити Бахмут, людського ресурсу для штурмів в окупантів залишається все менше, і на деяких ділянках ворог помітно нервує.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Прем'єри Словаччини, Хорватії та Словенії прибули в Україну

     • 303039 переглядiв