u-buriatii-protestuiut-proty-budivnytstva-hihantskoi-kolonii-yaku-doruchyv-zvesty-putin

У бурятії протестують проти будівництва гігантської колонії, яку доручив звести путін

 • 38497 переглядiв

Жителі Улан-Уде протестують проти запланованого будівництва великої в'язниці в місті, яке було ініційоване путіним і стало несподіванкою для місцевого населення.

В улан-уде, столиці бурятії, місцеві жителі звернулися до влади, щоб не допустити будівництво в’язниці на 3 тисячі осіб. Про це повідомляють росЗМІ, пише УНН.

Нас не сповістили про таку страшну новину, що у нас будуватимуть зону особливу – мегаколонію, зону особливого режиму. Колосальну, що за розмірами не має аналогів у росії 

- каже жінка з відео звернення.

"Я взагалі не знаю, хто міг вигадати поселити злочинців у самому центрі регіону, у столиці регіону", - додала вона.

Деталі

У повідомленні росЗМІ йдеться, що ініціатором будівництва нової в’язниці в столиці бурятії став безпосередньо путін. Позитивне рішення було ухвалено нібито за результатами слухань та голосування. Однак для переважної більшості населення цієї частини улан-уде це стало цілковитою несподіванкою.

При цьому екс-глава регіональної поліції і член "Ради старійшин при главі Республіки Бурятія" Іван Калашніков пов'язав будівництво колонії з "патріотизмом" і запропонував мешканцям "відключити емоції і включити розум", і "допомогти республіці, місту, системі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Електрозавод палає у рф: що відомо

Ганна Оніщенко

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі