u-chotirokh-oblastyakh-startuvav-konkurs-na-posadi-pomichnikiv-veterana

У чотирьох областях стартував конкурс на посади помічників ветерана

 • 221277 переглядiв

КИЇВ. 2 липня. УНН. У Вінницькій, Дніпропетровській, Львівській та Миколаївській областях розпочався прийом електронних заяв кандидатів на посади помічників ветерана у межах пілотного проєкту Мінветеранів, пише УНН з посиланням на відомство.

Деталі

Йдеться про апробацію у громадах сервісної послуги із індивідуального супроводу, коли наші Захисники та Захисниці повертатимуться з фронту та служби додому і переходитимуть від військової служби до цивільного життя.

Помічники ветеранів, а здебільшого це будуть колишні військові, члени ветеранських сімей та загиблих Героїв, пройдуть спеціальне навчання.

Вони працюватимуть у сервісних офісах, консультуватимуть ветеранів з питань працевлаштування, навчання, аспектів соціального захисту та реабілітації, покращення стану здоров’я, загалом реалізації своїх прав та пільг у різних сферах.

Як подати заяву?

Вже з сьогоднішнього дня кандидати на посади помічників ветерана, які мешкають у згаданих чотирьох регіонах, можуть подаватися на конкурсний відбір для участі у цьому проєкті винятково за допомогою інформаційного порталу Е-ветеран (eveteran.gov.ua).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖУкраїнські ветерани та їхні родини виграли гранти на розвиток власної аграрної справи

Важливо, що обране кандидатами бажане місце працевлаштування в межах пілотної області врахують за умови участі територіальної громади в експериментальному проєкті.

Про умови долучення до проєкту, особливості та перспективи діяльності помічників ветерани докладно можна дізнатися за посиланням.

Доповнення

Послуга розроблена Мінветеранів України за сприяння «Проєкту підтримки Дія», що реалізується Програмою розвитку ООН в Україні за фінансування Швеції.

Нагадаємо, Кабмін дав старт запровадженню в Україні інституту помічника ветерана. 

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі