u-dnipri-vidkrili-spravu-za-faktom-posyagannya-na-zhittya-politseyskikh

У Дніпрі відкрили справу за фактом посягання на життя поліцейських

 • 590041 переглядiв

КИЇВ. 31 серпня. УНН. У Дніпрі правоохоронці порушили справу за фактом посягання на життя поліцейських патрульних під час бійки 29 серпня. Про це повідомляє УНН із посиланням на Головне управлення Нацполіції у Дніпропетровській області.

Деталі

Відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань слідчі ГУНП в Дніпропетровській області внесли за ст. 348 Кримінального кодексу України.

Як зазначається у повідомленні, обставини вчиненого 29 серпня правопорушення щодо патрульних поліцейських будуть встановлені слідчим шляхом.

За посягання на життя працівника поліції передбачене покарання - від 9-ти до 15-ти років позбавлення волі або довічне позбавлення волі.

Доповнення

Сьогодні Кіровський районний суд м. Дніпропетровська буде обирати запобіжний захід для патрульного, який застрелив чоловіка у Дніпрі.

Нагадаємо

29 серпня в одному із районів Дніпра двоє патрульних поліцейських зупинили авто, в якому перебували неповнолітні діти. На вимогу вийти з авто водій та пасажири відмовились. Правоохоронці почали силою витягували їх з авто та використали газовий балончик. Під час бійки поліцейський застосував табельну зброю та здійснив три постріли у спину пасажиру. Від отриманих вогнепальних поранень потерпілий помер на місці.
Під час бійки постраждала одна з патрульних.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Українські втрати у війні у західних ЗМІ завищені - Данілов

     • 1783204 переглядiв