u-kadyrova-ostannia-stadiia-nekrozu-pidshlunkovoi-zalozy-roszmi

У кадирова остання стадія некрозу підшлункової залози - росЗМІ

 • 20478 переглядiв

Шанси кадирова перемогти важку хворобу мінімальні, у кремлі вже готують для нього заміну.

Глава чечні рамзан кадиров дуже хворий: у 2019 році у нього діагностували некроз підшлункової залози, шансів на одужання у нього дуже мало - 80% випадків закінчуються летально. Про це пише у своєму розслідуванні "Новая газета. Європа", передає УНН.

Деталі

"Новая газета Европа" пише, що стан здоров'я кадирова, у якого лікарі діагностували некроз підшлункової залози, не залишає надій на повне одужання. Видання пише, що з весни 2022 року стан кадирова постійно погіршується, хвороба досягла максимальної стадії, що стало помітно навіть зовні - після різкого скидання ваги кадиров сильно погладшав, за формою його живота видно панкреатогенний асцит, у нього сильна задишка, йому важко говорити і рухатися.

Повідомляється також, що 2023 року кадирова ввели в медикаментозну кому через передозування транквілізатора, який він міг приймати через сильні болі та безсоння. Джерела видання стверджують, що лікарям тоді вдалося стабілізувати стан кадирова, але результати обстеження його мозку привели його оточення в "пригнічений стан". І хоча тоді чутки про його важкий стан і навіть смерть потрапили в ЗМІ, їх активно спростовували в оточенні кадирова.

У редакції вважають, що з вересня минулого року в кремлі готують нове обличчя для зміни влади в чечні. Наступником, найімовірніше, стане командир чеченського загону "ахмат" апті алаудінов, який брав участь у російському вторгненні в Україну.

СБУ звинувачує його у злочинах проти основ національної безпеки України, проти миру і безпеки людства та міжнародного правопорядку.

Самого кадирова СБУ також розшукує у зв'язку з розслідуванням кримінальної справи, порушеної за статтями про "посягання на територіальну цілісність України" і "розв'язання війни".

Формировал отряды "кадыровцев" для поддержки рф: в Украине заочно будут судить главу парламента Чечни19.01.2024, 16:52

Анастасія Рябоконь

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    У Харкові дуже гучно: лунають вибухи

     • 27868 переглядiв