u-khanty-mansiiskomu-okruzi-rf-horila-skrynka-dlia-holosuvannia-v-yaku-mistseva-zhytelka-kynula-kokteil-molotova

У ханти-мансійському окрузі рф горіла скринька для голосування, в яку місцева жителька кинула "коктейль Молотова"

 • 27563 переглядiв

Мешканка хмао, рф кинула пляшку із запальною сумішшю в стаціонарну скриньку для голосування на президентських виборах. Займання встигли припинити, пишуть російські ЗМІ.

Стаціонарна скринька для голосування загорілася в місті когалима (ханти-мансійський автономний округ - Югра), - як пишуть росЗМІ, мешканка міста кинула в стаціонарну скриньку для голосування на виборах президента рф пляшку із запальною сумішшю, передає УНН.

Деталі

На виборчій дільниці в когалимі, ханти-мансійський автономний округ, місцева мешканка за допомогою пляшки із запальною сумішшю підпалила скриньку для голосування; потім вогонь, як стверджують російські ЗМІ, ліквідував співробітник МНС.

На виборчій дільниці № 484 було здійснено невдалу спробу підпалу стаціонарної скриньки для голосування за допомогою пляшки із запальною сумішшю. Жінку, яка вчинила протиправні дії, було негайно затримано. Займання оперативно ліквідовано. Постраждалих немає. Бюлетені та технологічне обладнання не пошкоджено

- заявив виборчком.

Нагадаємо

Кіберфахівці Головного управління розвідки міністерства оборони України спричинили збій у роботі системи онлайн-голосування на виборах у Росії.

Головнокомандувача ВМФ Росії адмірала Миколу Євмєнова звільнили після значних втрат російських кораблів, його замінив адмірал Олександр Моісеєв.

В результате утренней атаки рф по Одессе 10 человек в тяжелом состоянии - Кипер15.03.2024, 17:12

Ігор Тележніков

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Біткоїн падає після досягнення історичного максимуму

     • 28615 переглядiв

    Ракетна атака рф на Одесу: кількість постраждалих зросла до 73

     • 25640 переглядiв

    Уряд запропонує збільшити акцизи на тютюнові вироби – нардеп

     • 24340 переглядiв