u-kiyevi-stalas-potriyna-dtp-odin-z-uchasnikiv-spershu-znik-z-mistsya-avariyi-ale-za-piv-godini-povernuvsya

У Києві сталась потрійна ДТП: один з учасників спершу зник з місця аварії, але за пів години повернувся

 • 33380 переглядiв

КИЇВ. 15 липня. УНН. У Києві сталась потрійна ДТП - за участі двох легковиків та вантажівки. Після аварії один з учасників на пів години зник з місця пригоди, але потім повернувся, передає УНН

Деталі

Аварія за участю вантажівки та двох легкових автомобілів Opel та Mazda сталося на перехресті вулиць Павла Усенка та Гната Хоткевича.

Відомо, що автомобіль Mazda рухався по головній вздовж вулиці Гната Хоткевича, а автомобіль Opel виїздив з вулиці Павла Усенка. Не помітивши попереду себе авто, Opel в’їхав у бокову частину Mazda.

У результаті зіткнення водійка Mazda втратила керування автомобілем та після декількох маневрів автомобіль виїхав на зустрічну, де їхала вантажівка. Водій вантажывки, побачивши перед собою автомобіль одразу ж почав гальмувати, але зіткнення уникнути не вдалося.

За словами очевидців, у результаті ДТП водій автомобіля Opel зник з місця ДТП. Його не було понад 30 хвилин, і прибув він тільки під приїзд на місце ДТП співробітників поліції.

На момент інциденту у салонах автомобілів перебували тільки водії, ніхто не постраждав. Зараз на місці працює поліція, та чекають слідчо-оперативну групу, яка буде з’ясовувати всі обставини ДТП.

Матеріал підготовлено спільно з програмою “Надзвичайне.LIVE з Олексієм Павловським” телеканалу LIVE.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хлібовоз протаранив паркан та в'їхав у припарковані авто

Українські Національні Новини

Київ

    Популярні

    Новини по темі

    Жертвами повені в Німеччині стало вже 33 людини

     • 35576 переглядiв