u-kiyevi-zranku-utvorilisya-zatori-de-uskladneno-rukh-7

У Києві зранку утворилися затори: де ускладнено рух

 • 14843 переглядiв

КИЇВ. 23 листопада. УНН. Станом на 8:15 вівторка, 23 листопада, на вулицях та проспектах столиці помітно ускладнення руху транспорту. Про це свідчать дані онлайн-сервісу Google Maps, повідомляє УНН.

Деталі

Так, на правому березі затори утворилися на проспектах Голосіївському, Повітрофлотському, Валерія Лобановського, Науки, Перемоги, Степана Бандери, Любомира Гузара та Леся Курбаса.

Окрім того, затори є на вулицях Великій Васильківській, Вадима Гетьмана, Данила Щербаковського, Щусєва, Юрія Іллєнка, Дегтярівській, Олени Теліги, Кирилівській, Дорогожицькій та Семена Скляренка.

Тим часом, на лівому березі рух ускладнено на Броварському проспектах, Павла Тичини, Юрія Гагаріна, Миколи Бажана, Соборності, Романа Шухевича. Затори є на вулицях Попудренка, Оноре де Бальзака, Андрія Малишка, Кіото, Братиславській.

Рух на мостах – ускладнено на Північному та Дарницькому. На мостах Метро, ​​Патона та Південному можна було проїхати вільно.

Доповнення

В Україні до середини тижня стане холодніше - температура повітря вдень не перевищуватиме 9 градусів тепла, на дорогах сьогодні ожеледиця, можливий мокрий сніг.

На Київщині сьогодні місцями невеликий мокрий сніг, на дорогах місцями ожеледиця. Температура вночі 0-3° морозу, вдень 0-3° тепла.

Українські Національні Новини

Київ