u-kremli-pidtverdili-zustrich-u-normandskomu-formati-9-grudnya

У Кремлі підтвердили зустріч у "нормандському форматі" 9 грудня

 • 13019 переглядiв

КИЇВ. 18 листопада. УНН. Підготовка до саміту в "нормандському форматі" 9 грудня вступила в завершальну стадію. Про це в понеділок повідомив журналістам прессекретар президента Росії Дмитро Пєсков, передає УНН з посиланням на ТАСС.

"Нормандський формат" запланований на 9 грудня, це дійсно так, підготовка ведеться і вже вступила в завершальну стадію", - сказав представник Кремля.

Пєсков уточнив, що 18 листопада президент Росії Володимир Путін проведе міжнародну телефонну розмову. Він не назвав співрозмовників Путіна, але зауважив, що розмова "буде багато в чому пов'язана з підготовкою до "нормандського формату".
Він відмовився давати прогнози щодо підсумків саміту в "нормандському форматі".

"Щодо "нормандської четвірки" я не буду висловлювати якісь очікування: це дуже серйозна зустріч, довгоочікувана... Давайте не будемо ні завищувати очікування, щоб потім не розчаровуватися, ні занижувати, сподіваючись, що все-таки підготовка матиме свої результати", - сказав представник Кремля.

Нагадаємо, 15 листопада пресслужба Офісу Президента України Володимира Зеленського повідомила, що зустріч лідерів України, Німеччини, Франції та Росії в нормандському форматі відбудеться 9 грудня.

Українські Національні Новини

Політика