u-kyievi-povidomyly-pro-kyshkovu-infektsiiu-u-hostei-hoteliu-na-likuvanni-vzhe-6-liudei-tsentr-kontroliu-khvorob

У Києві повідомили про кишкову інфекцію у гостей готелю, на лікуванні вже 6 людей - Центр контролю хвороб

 • 31540 переглядiв

Епідеміологічне розслідування було розпочато після повідомлення про гостру кишкову інфекцію серед гостей готелю в Києві, шість пацієнтів наразі проходять лікування у столичних медичних закладах.

У Києві серед гостей одного з готелів повідомили про захворювання на гостру кишкову інфекцію, наразі відомо про шістьох хворих на лікуванні в медичних закладах столиці, повідомили у ДУ "Київський міський ЦКПХ МОЗ" у Facebook 5 лютого, пише УНН.

Деталі

"05 лютого до ДУ "Київський міський ЦКПХ МОЗ" надійшло екстрене повідомлення про захворювання на гостру кишкову інфекцією серед гостей одного з готелів міста Києва. Наразі шестеро хворих звернулись за медичною допомогою та перебувають на лікуванні в медичних закладах столиці", - ідеться у повідомленні Київського міського центру контролю та профілактики хвороб.

Лікарями та фахівцями Центру, як зазначається, проводяться необхідні бактеріологічні обстеження на кишкову групу інфекцій.

ДУ "Київський міський ЦКПХ МОЗ України", як вказано, проінформувала ГУ Держпродспоживслужби в місті Києві та Департамент охорони здоров’я виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) про випадки захворювання. Розпочато епідеміологічне розслідування.

Семеро людей загинули від отруєння чадним газом на Житомирщині06.02.24, 12:02

Юлія Шрамко

Київ

    Популярні

    Новини по темі