u-kyievi-v-shkoli-odnolitky-pobyly-13-richnoho-khloptsia-politsiia-vidkryla-provadzhennia

У Києві в школі однолітки побили 13-річного хлопця: поліція відкрила провадження

 • 44396 переглядiв

13-річний школяр був побитий однокласниками в одній зі шкіл Дніпровського району Києва, що призвело до розриву оболонки яєчка, гематоми, водянки та набряку ноги. Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом умисного нанесення легких тілесних ушкоджень.

В одній зі шкіл Дніпровського району Києва однокласники побили школяра, правоохоронці розпочали кримінальне провадження. Про це УНН повідомляє із посиланянм на поліцію Києва. 

Деталі

Про побиття школяра однокласниками у столічній школі повідомила мати хлопця у соцмережах. Ірина написала, що її 13-літнього сина дуже сильно вдарили в пах, що викликало розрив оболонки всередині яєчка, гематому та водянку яєчка. Також у школяра дуже набрякла нога.

За її словами, сину довелось робити операцію. Втім вже на 10 день від травми, так як хлопчик не признавався, що сталося.

Інформація про травмування дитини надійшла до поліції від лікарів медичного закладу. Під час перевірки ювенальні поліцейські встановили, що подія відбулася в одній зі шкіл Дніпровського району Києва. За попередньою інформацією потерпілий отримав тілесні ушкодження внаслідок конфлікту з однокласником.

- йдеться у повідомленні поліції.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України – умисне легке тілесне ушкодження. В рамках розпочатого кримінального провадження слідчі будуть встановлювати всі обставини події.

Доповнення

За даними ЗМІ, сама ж сварка нібито трапилася через те, що хлопець дивився мультфільм російською мовою.

На Хмельниччині жінка справила нужду у будівлі ТЦК, а потім звинуватила військових у побитті13.04.24, 18:44

Тетяна Краєвська

Кримінал та НП

Популярні

Новини по темі