u-mariupoli-morpikhi-virvalisya-z-otochennya-voroga-i-zyednalisya-z-polkom-azov-arestovich

У Маріуполі морпіхи вирвалися з оточення ворога і з'єдналися з полком "Азов" – Арестович

 • 273579 переглядiв

КИЇВ. 13 квітня. УНН. У Маріуполі підрозділи 36-ї бригади морської піхоти вирвалися з оточення ворога та з'єдналися з полком "Азов", внаслідок чого система оборони міста зміцнилася. Про це повідомив радник глави Офісу президента Олексій Арестович на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

Цитата

"У Маріуполі підрозділи 36-ї  бригади морської піхоти внаслідок складного та дуже ризикованого маневру прорвалися на з'єднання з полком "Азов", який професійно забезпечив цей захід", - повідомив Арестович.

Деталі

За словами Арестовича, "Азов" отримав суттєве підкріплення.

"36 бригада уникла розгрому частинами і отримала додаткові серйозні можливості, фактично набула другого шансу. Захисники міста тепер вже спільно серйозно зміцнили свій район оборони", - написав Арестович.

Він підсумував, що система оборони міста приросла та зміцнилася.

"От що буває, коли офіцери не втрачають голову, а твердо зберігають управління військами", - додав Арестович.

Доповнення

Раніше президент України Володимир Зеленський повідомляв, що українським захисникам Маріуполя протистоять 10 тис. російських окупантів, тож якщо місто вдасться утримати, - рашисти не зможуть піти на схід України.

Головнокомандувач ЗСУ генерал Валерій Залужний заявив, що продовжується оборона Маріуполя. Зв'язок із підрозділами, які героїчно утримують місто, стійкий і підтримується.

Українські Національні Новини

Суспільство