u-melitopoli-okupanti-vidali-pasporti-rf-vsim-zhitelyam-federov

У Мелітополі окупанти видали паспорти рф всім жителям - Федеров

 • 863477 переглядiв

КИЇВ. 29 червня. УНН. В тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області залишилось близько 60-70 тисяч цивільного населення, росіяни виготовили паспорти рф для всіх мешканців. Паспорти датовані лютим 2023 року. Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров, передає УНН.

Цитата

"Сьогодні паспорти рф видані на 100% наших мешканців, які залишились в тимчасовій окупації. Вони видані, але не отримані нашими мешканцями. Якщо примусово ворог змушує здавати документи і отримувати паспорти рф, то наші мешканці отримають їх, датованими лютим 2023 року – це свідчить, що вже на всіх видали, просто чекають, поки їх прийдуть і отримають", – розповів міський голова.

Деталі

За його словами, в тимчасово окупованому Мелітополі продовжується примусова паспортизація. Росіяни тиснуть на мешканців, щоб ті отримували паспорти рф;

“Неможливо нічого зробити без паспорту рф”, - зазначив Федоров.

Зокрема, без паспорту рф неможливий переїзд між населеними пунктами області. Також швидку допомогу неможливо викликати без паспорта рф.

Доповнення

рф продовжує знущатись над українцями, які вимушено опинились на тимчасово окупованих територіях. За словами заступниці міністра оборони України Ганни Маляр, у медичній допомозі окупанти на правобережжі Херсонщини відмовляють тим людям, у яких немає російського паспорта.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Календар магнітних бур у липні

     • 3303588 переглядiв

    Чугуїв вночі зазнав ракетного удару ворога

     • 936658 переглядiв