u-mukachevi-vidkryly-uzhe-20-i-v-ukraini-tsentr-rekrutynhu-zsu

У Мукачеві відкрили уже 20-й в Україні Центр рекрутингу ЗСУ

 • 67276 переглядiв

У Мукачеві, відкрився вже 20-й в Україні рекрутинговий центр Збройних сил, який пропонує широкий спектр військових та цивільних посад для чоловіків та жінок.

У Мукачеві Закарпатської області відкрито Центр рекрутингу української армії, загалом це вже двадцятий центр, який відкрили в Україні. Про це повідомляє пресслуба Міноборони України, пише УНН.

Деталі

Зазначаєтьс, що це другий центр на Закарпатті після Ужгорода, урочисте відкриття якого відбулося сьогодні на площі Духновича 2, в приміщенні Мукачівського ЦНАПу.Тут пропонують широкий спектр вакансій - від "бойових" до "тилових" посад як для чоловіків, так і для жінок.

Відкриття цього центру в Мукачеві є важливим кроком у зміцненні обороноздатності нашої держави. Тут працюватимуть рекрутерки, які надаватимуть інформацію та допомогу всім бажаючим долучитися до лав ЗСУ. Ми надаємо можливість кожному обрати своє місце в лавах Сил оборони нашої держави,

- розповів Уповноважений представник Міністерства оборони України з питань рекрутингу Олексій Бежевець.

Центр пропонує вакансії у різноманітних напрямках, включаючи кухарів, водіїв, ремонтників, будівельників, стрільців, снайперів, операторів різних видів озброєння та техніки, а також посади, які користуються популярністю серед жінок, такі як бухгалтери, діловоди, кадровики та медики.

Нагадаємо

Рекрутинговий центр армії - це приміщення ЦНАП, куди людина може прийти та поставити всі питання, які цікавлять щодо служби в армії. Завдання створити мережу рекрутингових центрів по всій Україні. 

Ольга Розгон

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі