u-nepali-zatrymaly-10-osib-shcho-verbuvaly-mistsevykh-do-rosiiskoi-armii

У Непалі затримали 10 осіб, що вербували місцевих до російської армії

 • 24402 переглядiв

Поліція Непалу заарештувала 10 осіб за переправлення місцевих жителів до росії за туристичними візами для проходження військової служби, беручи за це до $9000 з кожного.

У Непалі поліція затримала 10 людей, які за допомогою туристичних віз переправляли до росії місцевих безробітних для подальшої служби в армії окупантів. Про це повідомляє Reuters, передає УНН.

Деталі

Затримані незаконно брали з кожної людини до 9000 доларів і відправляли їх до Росії за "гостьовими (туристичними) візами", в основному через ОАЕ. Потім їх вербували до російської армії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ путін збільшив чисельність військовослужбовців зс рф на 170 тис. осіб

Начальник районної поліції Катманду Бхупендра Хатрі заявив, що наразі особи перебувають під вартою в поліції, вони були затримані протягом останніх кількох днів за наводками.

Це справа про контрабанду людей, організовану злочинність

- додав Хатрі.

Нагадаємо

Непал звернувся до москви з проханням не вербувати своїх громадян до російської армії і негайно відправити всіх непальських солдатів, раніше завербованих, назад до країни.  
Як відомо, громадяни Непалу крім своєї армії, можуть служити в арміях Британії та Індії. З росією таких домовленостей нема.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Навіть російські чиновники мало розуміють цифру: британська розвідка оцінила втрати рф у війні в Україні

Володимир Омельченко

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    У центрі Одеси обвалився будинок

     • 29550 переглядiв