u-niztsi-zakhidnikh-oblastey-povidomlyayut-pro-vibukhi

У низці західних областей повідомляють про чутні вибухи

 • 129547 переглядiв

КИЇВ. 13 жовтня. УНН. У низці західних областей - зокрема, Рівненській та Львівській - повідомляють про чутні вибухи. Офіційного підтвердження наразі немає. Однак повідомляють про можливу роботу ППО, передає УНН.

Деталі

Народний депутат Олексій Гончаренко повідомляє про чутні вибухи у Рівненській області. За попередньою інформацією, працює ППО.

Голова ОВА Віталій Коваль офіційно не підтвердив, однак написав: "Друзі, залишайтеся всі в укриттях. Не ризикуйте власною безпекою під час повітряної тривоги. Ворог не розслабляється. І нам не варто".

Мер міста Рівне Олександр Третяк при цьому зазначив, що кілька ракет постійно змінюють траєкторію над західними областями. “Робиться це для відстеження наших систем ППО. Будьте в безпеці. Не нехтуйте загрозою”, – написав він у своєму Телеграм.

Голова Тернопільської ОВА Володимир Труш закликав залишатись в укриттях, додавши, що вся офіційна інформація буде згодом. "Друзі, не панікуємо, залишаємось в укриттях. Вся офіційна інформація згодом", - зазначив він.

Тим часом, користувачі соцмереж також пишуть про чутні вибухи у Львівській та Волинській областях. Офіційної інформації наразі немає.

Доповнення

У Чернівецькій області спрацювала ППО, повідомив начальник Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У низці західних областей повідомляють про чутні вибухи

     • 129547 переглядiв

    У Чернівецькій області спрацювала ППО - голова ОВА

     • 140273 переглядiв

    Jerry Heil номіновано на премію Music Moves Europe Awards 2022

     • 370209 переглядiв

    Над Чернівецькою областю зафіксували проліт ракети - ОВА

     • 152985 переглядiв