u-okupovanomu-mariupoli-zhiteli-skarzhatsya-na-na-irzhavu-vodu-z-pid-kranu-miska-rada

У окупованому Маріуполі жителі скаржаться на іржаву воду з-під крану - міська рада

 • 394204 переглядiв

КИЇВ. 31 серпня. УНН. У тимчасово окупованому Маріуполі Донецької області місцеві жителі скаржаться на іржаву воду з-під крану. За їх словами, вона має зелений колір та неприємний запах, інформує УНН з посиланням на Telegram Маріупольської міської ради.

Цитата

"У місцевих пабліках жителі окупованого міста скаржаться на неякісну воду з під крану - там, де вона є. За словами людей, вона має зелений колір та неприємний запах: "Пару днів текла ржава, у куми на Кірова взагалі чорного кольору; вода з-під крану має жахливо неприємний запах плісняви", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Міська рада зазначає, що російські окупанти не займаються критичною інфраструктурою міста та не дотримуються жодних санітарних норм, через що вода у Маріуполі "не придатна навіть у якості технічної". Водночас влада нагадала, що до повномасштабного вторгнення в місті стартував проєкт з модернізації водозабезпечення.

"Мер Маріуполя Вадим Бойченко домовився його реалізувати разом з Урядом Франції. Згідно з ним, у місті мали побудувати сучасний водоочисний завод, вода з-під крану мала стати питною та високої якості. Але окупанти зруйнували ці плани", - резюмували у міській раді.

Нагадаємо

Російські окупанти видали наказ про проходження в школах Маріуполя, Донецької області, всім дітям з 13 років психологічного тесту. Таким чином вони хочуть знайти тих, у кого, зокрема, проукраїнська позиція.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Спека у Києві встановила 11 рекордів за чотири дні

     • 621443 переглядiв