u-polschi-rozbivsya-viyskoviy-bezpilotnik-amerikanskikh-soldativ

У Польщі розбився військовий безпілотник американських солдатів

 • 202124 переглядiв

КИЇВ. 21 липня. УНН. Військовий розвідувальний безпілотник, який розбився на південному заході Польщі у вівторок, використовувався солдатами США для тренувального польоту, повідомило в п'ятницю міністерство оборони Польщі, повідомляє Reuters, пише УНН.

Деталі

Раніше польські ЗМІ повідомляли, що в лісі поблизу села Тшебень на півдні Польщі знайшли дрон, падіння якого помітив випадковий перехожий і зателефонував до екстрених служб.

«За отриманою інформацією, під час тренувального польоту солдатів США зв’язок із безпілотником було втрачено, а потім він впав у лісову зону. Ніхто не постраждав, і руйнувань в результаті інциденту немає. Безпілотник був прийнятий американською стороною, якій належить дрон», - повідомило міністерство оборони Польщі.

Додамо

Польща, яка є членом НАТО, перебуває в стані готовності до оборони через порушення свого повітряного простору після інцидентів у листопаді та грудні 2022 року. Тоді уламки російських ракет, збитих українськими ППО, падали на територію Польщі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найманці "вагнера" і білоруська армія проведуть військові навчання біля кордону з Польщею - міноборони республіки

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Жнива 2023: зібрано майже 6 млн тонн зерна - Мінагрополітики

     • 241012 переглядiв