u-polschi-rozsekretili-informatsiyu-pro-spravzhnogo-dzheymsa-bonda-i-rozpovili-scho-vin-piv

У Польщі розсекретили інформацію про справжнього Джеймса Бонда і розповіли, що він пив

 • 11977 переглядiв

КИЇВ. 29 вересня. УНН. У 2020 році польський Інститут національної пам'яті Instytutu Pamięci Narodowej (IPN) розсекретив свої документи, що підтверджують існування реального Джеймса Бонда, про це повідомляється на сторінці інституту в Facebook, передає УНН.

Повідомляється, що 18 лютого 1964 року 36-річний британець Джеймс Альберт Бонд став архіваріусом військового аташе посольства Великої Британії в Польщі. Під час свого перебування в Польщі він справді був співробітником спецслужб. У 2005 році він помер.

"За словами його вдови, справжній Джеймс Бонд, як і відомий герой книг та кіно, любив жінок, спілкування і алкоголь. Правда, пив він не мартіні, як показано у фільмі, а пиво", - написали працівники архіву.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-5 серіалів, після яких захочеться випити

На момент перебування Джеймса Бонда в Польщі, світ уже побачив 11 романів Яна Флемінга і два фільми про агента. Однак в документах немає даних про те, чим саме займався реальний шпигун і чи спеціально до Польщі відправили співробітника з таким же ім'ям.

Нагадаємо, в Голлівуді мають намір побудувати алкогольний готель зі "спиртним" фонтаном.

Також нагадаємо, через "ковід" люди стали пити більше алкоголю вдома. Все тому, що тривала заборона на відвідування кафе і барів змінила звички споживачів, вважають експерти. Вони відзначають, що тенденція відмови від розважальних закладів буде зберігатися і в майбутньому.

Також нагадаємо, відповідно до порад горілчаного бренду Arctic Palace, до будь-якого алкогольного застілля можна підготуватися заздалегідь, чим уберегти організм від зайвої шкоди.

Українські Національні Новини

Новини Світу