u-polschi-vibukhnuv-podarunok-dlya-nachalnika-politsiyi-otrimaniy-v-ukrayini

У Польщі вибухнув подарунок для начальника поліції, отриманий в Україні

 • 1431848 переглядiв

КИЇВ. 15 грудня. УНН. У Польщі вибухнув подарунок для начальника поліції, отриманий в Україні, повідомляє Міністерство внутрішніх справ та адміністрації країни, пише УНН.

Цитата

"Вчора о 7:50 у приміщенні, що примикає до кабінету головного коменданта поліції, стався вибух. Вибухнув один із подарунків, отриманих комендантом під час робочого візиту до України 11-12 грудня, де він зустрівся з керівниками української поліції та служби з надзвичайних ситуацій. Подарунок був подарунком від одного із керівників українських служб. Внаслідок вибуху комендант отримав легкі поранення і відучора перебуває у лікарні під наглядом", - йдеться у повідомленні.

Деталі

Як вказує TVP Info, "внаслідок інциденту у лікарню потрапив головний комендант поліції Польщі генерал інспектор Ярослав Шимчик. За неофіційними даними, начальник польської поліції почувається нормально, з ним нічого не сталося. Його доправили до лікарні для планових обстежень".

Як повідомляється, також легкі поранення отримав цивільний співробітник поліції, не потребував госпіталізації.

"Польська сторона звернулася до української з проханням надати відповідні пояснення. Справою від початку займаються прокуратура та відповідні служби", - додали у відомстві.

Доповнення

Станом на 7 грудня підозрілі пакунки вже надіслали 31 посольству та консульству України в 15 країнах.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Українцям видано близько 200 тис. британських віз

     • 530257 переглядiв

    Залужний окреслив три стратегічні завдання ЗСУ у війні

     • 795951 переглядiв