u-polshchi-vydaly-navihatsiine-poperedzhennia-cherez-nezaplanovani-viiskovi-dii-vzdovzh-kordonu-z-rosiieiu-ta-bilorussiu

У Польщі видали навігаційне попередження через "незаплановані військові дії" вздовж кордону з росією та білоруссю

 • 107022 переглядiв

Польща оголосила навігаційне попередження про можливу активізацію військової авіації вздовж своїх кордонів з росією та білоруссю через "незаплановані військові дії".

У Польщі видали навігаційне попередження для цивільних користувачів повітряного простору про можливу активізацію військової авіації країни через можливість "незапланованої військової діяльності" вздовж кордону з росією та білоруссю. Про це повідомляє Оперативне командування ЗС Польщі в мережі X, пише УНН.

Деталі

"Повідомляємо, що навігаційне попередження NOTAM N0604/2024 для користувачів повітряного простору, опубліковане 2 лютого 2024 року Агентством аеронавігаційного обслуговування Польщі було розроблено та опубліковано за погодженням з Оперативним командуванням ВПС", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що повідомлення попереджає цивільних користувачів повітряного простору про можливу активізацію військової авіації у східному напрямку у відповідь на загрозливу ситуацію на східному кордоні.

В Агентстві аеронавігаційного обслуговування вказують, що навігаційне попередження буде діяти з 6 ранку 5 лютого по 6 ранку 5 травня. Також вказується, що попередження розповсюджується на прикордонні території з росією та білоруссю.

Нагадаємо

Прокуратура Польщі почала розслідування за фактом порушення повітряного простору країни "невизначеним об’єктом" під час масованої атаки рф по українських містах 29 грудня.

Павло Башинський

Новини Світу

Популярні

Новини по темі