u-putina-nemaye-sil-strimati-vagner-vin-planuye-likviduvati-prigozhinu

У путіна немає сил стримати «вагнер» - він планує ліквідувати пригожина

 • 1035310 переглядiв

КИЇВ. 24 червня. УНН. Російський диктатор володимир путін планує ліквідувати євгена пригожина та пообіцяти амністію бойовикам «Вагнера». Про це УНН повідомляє з посиланням на видання «Важные истории».

Джерело «Важных историй», близьке до генштабу вс рф, повідомило, що путін хоче уникнути сутичок із ПВК «Вагнер» у москві та ставить силовикам завдання ліквідувати главу найманців євгена пригожина.

За словами співрозмовника «ВИ», у вс рф немає серйозних сил, які могли б перекрити пригожину прохід до москви. Зараз кістяк угруповання збирають з усіх не зайнятих на фронті підрозділів: чеченських формувань, росгвардіі, мвд і фсб.

«путіну велика стрілянина не потрібна, тому завдання номер один — точково ліквідувати пригожина і відірвати від нього кістяк "Вагнера", пообіцявши амністію за все це неподобство», — говорить він.

Нагадаємо

Раніше повідомлялося, що колона ПВК "Вагнер" проїжджає повз місто єлець у липецькій області. У самому місті поліцейські перекрили всі великі в'їзди і виїзди. Про це повідомляє "Верстка" з посиланням на очевидців. Армія рф та інші воєнізовані формування перекрили основні дороги , що ведуть на москву із заходу і південного заходу.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    "вагнер" готується захопити склади з ядерною зброєю

     • 1503187 переглядiв