u-radi-zibrali-golosi-za-pozachergove-zasidannya-po-rro-ochikuyut-yogo-provedennya-vzhe-sogodni

У Раді зібрали голоси за позачергове засідання по РРО: очікують його проведення вже сьогодні

 • 14224 переглядiв

КИЇВ. 17 грудня. УНН. У Верховній Раді зібрали необхідну кількість голосів за скликання позачергового засідання для розгляду законопроекту стосовно відтермінування застосування касових апаратів (РРО) малим бізнесом. Очікують його проведення вже сьогодні, повідомив народний депутат від "Слуги народу" Олександр Качура, пише УНН.

Цитата:

"На вимогу 155 народних депутатів сьогодні буде скликане позачергове засідання для розгляду питання відтермінування застосування РРО малим бізнесом (законопроект № 6376)", - написав Качура у Telegram, оприлюднивши копію відповідного документа.

Доповнення

Про скликання такого засідання йдуть розмови вже деякий час. Нардеп Олексій Гончаренко днями стверджував, що 12 нардепів відкликали свої підписи під вимогою скликання позачергового засідання Ради щодо законопроекту про відтермінування касових апаратів для ФОПів. Однак, вочевидь, голоси таки зібрали.

Це відбувається на тлі протестів під стінами парламенту представників ФОПів. Однак, як стверджують у русі "SaveФОП", вони не за позачергову сесію, щоб відтермінувати на рік РРО для тих, хто ще не фіскалізований. "Ми, як Рух, не підтримуємо відтермінування, бо це зрада колег: дрібних ювелірів, реалізаторів мілкої техніки, сільських аптек. Відтермінування знищує можливість фіскалізованим ФОПам домогтися дефіскалізації", - йдеться у заяві руху.

Натомість, вказували у русі, вони наполягатимуть і надалі на ухваленні законопроекту № 5866(1).

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Кулеба назвав топ-10 перемог 2021 року

     • 20347 переглядiв

    Тайфун "Рей" на Філіппінах: повідомили про одного загиблого

     • 14771 переглядiв