u-radu-vnesli-doopratsovaniy-uryadom-proekt-byudzhetu-2022

У Раду внесли доопрацьований урядом проект Бюджету-2022

 • 17000 переглядiв

КИЇВ. 1 грудня. УНН. До Верховної Ради внесено проект Державного бюджету України на 2022 рік, доопрацьований урядом до другого читання, пише УНН з посиланням на дані на сайті парламенту.

Цитата:

“До парламенту внесено проект Закону України “Про Державний бюджет України на 2022 рік”, підготовлений Кабінетом Міністрів України до другого читання відповідно до Бюджетних висновків Верховної Ради України", - підтвердив представник уряду в парламенті Тараc Мельничук у середу в Telegram.

За даними ж на сайті ВР, 1 грудня парламент отримав доопрацьований проект і наразі його вже направлено на розгляд бюджетного комітету, де він опрацьовується.

Доповнення

Раніше Мельничук вказав, що проект Бюджету-2022 передають у ВР разом з порівняльною таблицею щодо урахування Бюджетних висновків Верховної Ради з вмотивованими поясненнями стосовно неврахованих положень Бюджетних висновків, а також з порівняльною таблицею і поясненнями щодо відмінностей положень і показників такого проекту закону порівняно з редакцією, що подавалася урядом на перше читання.

Завтра, 2 грудня, у парламенті очікується розгляд у другому читанні законопроекту про Державний бюджет на 2022 рік.

Українські Національні Новини

Політика