u-rnbo-rozpovily-yaku-naspravdi-metu-maie-budivnytstvo-rosiiskoi-zaliznytsi-do-okupovanoho-krymu

У РНБО розповіли, яку насправді мету має будівництво російської залізниці до окупованого Криму

 • 33172 переглядiв

російські окупанти будують залізницю через окуповані українські території до Криму, щоб посилити логістику постачання російських військ, створити пропагандистську ілюзію інтеграції та можливості для корупції.

Пропагандисти активно піарять будівництво залізниці, яка має проходити із ростова-на-дону до Севастополя через окуповані території України. Насправді ворог ставить собі за мету досягнення наступних цілей: пропагандистської, корупційної та військової. Про це повідомляє Центр протидії дезінформації при РНБО, передає УНН.

Деталі

Як зазначають в ЦПД, російська пропаганда активно піарить будівництво залізниці, яка має проходити із ростова-на-дону до Севастополя через окуповані території України, що на думку путіна стане "сухопутною альтернативою Кримському мосту".

"Порівняння з іншим незаконним "самобудом" росії невипадкове. Згадуючи кримський міст, який ru-пропаганда зробила символом "єднання з рф", ворог просуває наратив, як москва буцімто піклується про жителів ТОТ", - повідомляють в ЦПД.

В Центрі наголошують, що насправді ворог ставить собі за мету досягнення наступних цілей:

пропагандистської – створити ілюзію швидкої інтеграції ТОТ та "щасливого життя в окупації";

корупційної – масштабне будівництво, щедро фінансоване москвою, дасть місцевим гауляйтерам небачені досі можливості для розкрадання та зробить їх ще більш лояльними до кремля;

військової - Кримський міст є логістичною артерією південного угруповання російських військ. Враховуючи те, що вони будують залізницю, рф визнає, що Кримський міст "впаде" і намагається зберегти військову логістику.

Нагадаємо

Російські окупанти будують залізницю з росії через окуповані території на півдні України до Криму, що є серйозною мішенню для Збройних сил України, оскільки має на меті посилити логістику постачання російських військ.

Популярні

Новини по темі

У Полтаві відкрився четвертий в Україні центр рекрутингу ЗСУ

 • 29524 переглядiв