u-rosi-zakryvaiut-dvi-kolonii-maizhe-vsikh-zekiv-vidpravyly-na-viinu-v-ukrainu

У росії закривають дві колонії: майже всіх зеків відправили на війну в Україну

 • 26972 переглядiв

У красноярському краї росії закриють дві виправні колонії, оскільки майже всіх ув'язнених відправили на війну проти України.

У красноярському краї рф найближчим часом закриються дві виправно-трудові установи. Це пов'язано з тим, що майже всіх ув'язнених відправили на війну проти України. Про це повідомляє The Insider, пише УНН.

Деталі

Зазначається, що уповноважений із прав людини у рф марк денисов похвалився, що кількість скарг на роботу колоній у регіоні зменшилася рівно на чверть, порівняно з 2022 роком. Щоправда, пов'язано це з тим, що самих ув'язнених стало менше, їх усіх відправили на війну до України.

Разове велике скорочення кількості засуджених в умовах "СВО" підштовхнуло декого відрапортувати наверх про необхідність закриття пенітенціарних установ росії з метою оптимізації, економії. Ці установи буде закрито вже цього року і в нашому краї,

- сказав Денисов.

Однак він припустив, що закриття колоній - тимчасове явище, і потім їх зрештою знову доведеться відкрити. Він додав, що "війна рано чи пізно закінчиться і все повернеться на своії місця, адже соціальна структура суспільства не змінилася".

Нагадаємо

РНБО попереджає, що росія може готуватися до проведення тотальної мобілізації у 2024 році, оскільки кремль готується до тривалої війни.

Популярні

Новини по темі