u-rosiyi-povidomlyayut-scho-fsb-i-mvs-rf-prochisuyut-teritoriyu-poryad-z-aerodromom-shaykovka

У росії повідомляють, що фсб і мвс рф прочісують територію поряд з аеродромом "шайковка"

 • 872837 переглядiв

КИЇВ. 25 серпня. УНН. Співробітники фсб і мвс рф прочісують місцевість поруч з аеродромом "шайковка" в калузькій області росії, який за тиждень був атакований безпілотниками кілька разів. Про це повідомляє Telegram-каналу Baza з посиланням на джерела серед поліцейських та інших силовиків, передає УНН.

Деталі

«Сформували кілька оперативно-пошукових груп, які мають прочесати всю місцевість у районі "шайковки" щодо диверсантів, їхніх можливих схронів, стоянок і обладнання для запуску БПЛА. Кількість нарядів ДПС у районі збільшено», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що військовий аеродром "шайковка" за останній тиждень був нібито атакований кілька разів. 21 серпня дрон-камікадзе впав на його території і пошкодив невикористаний літак. 23 серпня на територію "шайковки" впав ще один БПЛА вертолітного типу.

Доповнення

калузький губернатор заявив про нібито знищення двох безпілотників поруч із військовим аеродромом "шайковка", як і в понеділок. Однак телеграм-канал Baza повідомив, що дрон досяг авіабази і пошкодив літак.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    МОН працює над тим, щоб у кожній школі був психолог - Лісовий

     • 595963 переглядiв

    Зима буде непростою - Шмигаль про опалювальний сезон

     • 1681970 переглядiв

    Свої останні дні пригожин провів у роз'їздах в Африці - ЗМІ

     • 1089865 переглядiв

    Сирський показав, як у Бахмуті працюють "Привиди"

     • 546013 переглядiв