u-shtabi-oos-poyasnili-chomu-boyoviki-viddali-tilo-zagiblogo-ofitsera-sbu-cherez-tizhden

У штабі ООС пояснили, чому бойовики віддали тіло загиблого офіцера СБУ через тиждень

 • 26688 переглядiв

КИЇВ. 7 грудня. УНН. З різних причин, кілька разів перемовини про передачу бойовиками тіла загиблого співробітника спецпідрозділу Центру спеціальних операцій СБУ Дмитра Каплунова, який 1 грудня загинув у "сірій зоні" на Донбасі, зривалися, незважаючи на залучення до них представників авторитетних міжнародних організацій. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресцентр ООС.

"Сьогодні, 7 грудня 2019 року, російська окупаційна влада нарешті передала тіло загиблого Дмитра Каплунова українській стороні. Це було підтверджено після проведення відповідних офіційних процедур ідентифікації. З різних причин, кілька разів перемовини зривалися, незважаючи на залучення до них представників авторитетних міжнародних організацій", - вказали у штабі.

Як зазначається, українська сторона ще 2 грудня офіційно звернулась через представника СЦКК та СММ ОБСЄ до представників так званих "ДНР" щодо передачі тіла військовослужбовця. 

Нагадаємо, 7 грудня бойовики віддали тіло офіцера СБУ, який загинув у "сірій зоні" на Донбасі.

6 грудня у СБУ вказували, що бойовики “ДНР” не повернули тіло загиблого Героя України Каплунова.

Нагадаємо, 1 грудня на лінії зіткнення на сході України диверсійно-розвідувальна група ворога здійснила спробу прориву в тил позицій Об’єднаних сил. Командування ООС задіяло резервну групу, до складу якої входили Дмитро Каплунов і Денис Волочаєв. Під час бойового зіткнення внаслідок вибуху міни бійці отримали поранення, несумісні з життям, і загинули на місці.

Президент Зеленський дав звання Героя України двом співробітникам СБУ, які загинули на Донбасі.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Під Мелітополем скоєно розбійний напад на автозаправку

     • 20395 переглядiв