u-ssha-zvinuvatili-lidera-neonatsistiv-u-planuvanni-napadu-na-energomerezhu-baltimora

У США затримали лідера неонацистської групи через планування нападу на енергомережу

 • 735641 переглядiв

КИЇВ. 7 січня. УНН. Міністерство юстиції США висунуло звинувачення лідеру неонацистської групи та його соратнику в змові з метою нападу на енергомережу Балтімора. Повідомляється, що план зірвало Федеральне бюро розслідувань (ФБР) за допомогою конфіденційного інформатора, пише УНН з посиланням на Reuters.

Деталі

Зазначається, що минулого тижня були заарештовані Брендон Рассел з Орландо штату Флорида, і Сара Кленденіел з Меріленда. Їм висунули звинувачення у змові з метою пошкодження енергетичного об'єкта.

Згідно з організацією громадянських прав США Southern Poverty Law Center, Рассел є засудженим злочинцем і засновником неонацистської групи під назвою "Atomwaffen Division", яка працює над "започаткуванням колапсу цивілізації".

Раніше він був засуджений до п'яти років ув'язнення після того, як визнав себе винним у зберіганні незареєстрованого пристрою для знищення та неналежному зберіганні вибухових матеріалів.

Нагадаємо

28 січня п'ятьом поліцейським в американському штаті Теннессі висунули обвинувачення у вбивстві після смерті затриманого Тайра Ніколса у Мемфісі. 

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Україна направляє до 100 рятувальників у Туреччину

     • 843791 переглядiв

    У росії зафіксували землетрус

     • 1078558 переглядiв

    Рада призначила Клименка головою МВС

     • 785289 переглядiв