u-stolitsi-cholovik-zhorstoko-povodivsya-z-yorkshir-teryerom-rozpochato-kriminalne-provadzhennya

У столиці чоловік жорстоко поводився з йоркшир-тер'єром: розпочато кримінальне провадження

 • 105370 переглядiв

КИЇВ. 12 листопада. УНН. За фактом жорстокого поводження з собакою столичні слідчі розпочали кримінальне провадження. Заява надійшла від перехожих, які побачили як в одному з районів столиці чоловік бив ногами та душив ремінцем йоркшир-тер'єра. Про це УНН повідомляє з посиланням на повідомлення Національної поліції України.

Деталі

До чергової частини Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення від двох перехожих про те, що в парку «Бабин Яр» чоловік знущається над собакою. На місце негайно прибув наряд патрульної поліції та слідчо-оперативна група районного управління поліції.

Правоохоронці встановили, що чоловік йшов парком з маленькою собакою породи йоркшир-тер'єр та бив її ногами, душив ремінцем і тягнув силою по асфальту. Поліцейські встановили особу кривдника - це місцевий мешканець, 1972 року народження. Працівники поліції прийняли рішення помістити тварину до ветеринарної клініки, щоб встановити ступінь тяжкості отриманих травм.

У Нацполіції повідомили, що при огляді ветеринари виявили у собаки перелом ребер, перелом задньої лівої кінцівки та численні садна. Тварина залишилась під наглядом у ветеринарній клініці для подальшого лікування.

За даним фактом поліцейські розпочали досудове розслідування за ч. 1 ст. 299 Кримінального кодексу України – жорстоке поводження з тваринами. Вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк від одного до трьох років або позбавлення волі на строк від двох до трьох років з конфіскацією тварини.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Києво-Печерська лавра переходить на Новоюліанський календар

     • 107096 переглядiв

    На Одещині ліквідували міну, яку прибило до берега

     • 93983 переглядiв