u-vashikh-silakh-zrobiti-tankoviy-ramshtayn-zelenskiy-do-ministriv-oboroni

У ваших силах – зробити танковий «Рамштайн»: Зеленський до міністрів оборони

 • 1178805 переглядiв

КИЇВ. 20 січня. УНН. Президент Володимир Зеленський закликав зробити танковий «Рамштайн». Не торгуватися щодо тієї чи іншої кількості танків, а розпочати принципове постачання. Про це він заявив на засіданні у форматі «Рамштайн», передає кореспондент УНН.

Цитата

«Це у ваших силах – зробити танковий «Рамштайн». Не торгуватися щодо тієї чи іншої кількості танків, а розпочати принципове постачання, яке зупинить російське зло», - сказав Зеленський.

Окрім того, він зазначив, що росія концентрує сили – останні сили, – щоб спробувати довести всім, ніби ненависть може бути сильнішою, ніж світ.

«Ось чому ми з вами маємо прискоритися. Мусимо. Маємо діяти так швидко, як батько чи мати, які рятують дитину. Як син чи донька, які відчувають, що батьки потребують негайної допомоги», - заявив Зеленський.

Доповнення

Президент України Володимир Зеленський звернувся до учасників засідання у форматі «Рамштайн», зазначивши, що може сотні разів подякувати їм, але сотні цих «дякую» не є сотнями танків. Він наголосив, що потрібно прискоритися щодо постачання зброї, техніки Україні.

Чергове засідання контактної групи з питань оборони України, або, як його називають, засідання у форматі "Рамштайн", розпочалося 20 січня у Німеччині.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    У Дніпрі прогриміли вибухи

     • 98572 переглядiв

    Ворожа тактична авіація активізувалася на південному сході

     • 100900 переглядiв

    Новини по темі

    Ракетний удар по Краматорську: відомо про жертву

     • 1194781 переглядiв

    Віце-адмірал Неїжпапа: усе, що має прапор рф - для ВМС ціль

     • 2877690 переглядiв