u-venediktovoyi-zayavili-scho-planuyut-oskarzhiti-ukhvalu-pro-zobovyazannya-zakriti-spravu-zlochevskogo

У Венедіктової заявили, що планують оскаржити ухвалу про зобов’язання закрити справу Злочевського

 • 12041 переглядiв

КИЇВ. 12 жовтня. УНН. Офісом Генерального прокурора планується оскарження ухвали Печерського районного суду про зобов’язання закрити справу щодо ексміністра екології Миколи Злочевського, передає УНН із посиланням на повідомлення Офісу.

Як повідомили у пресслужбі, Печерським районним судом міста Києва 1 жовтня 2020 року винесено ухвалу, згідно якої Генерального прокурора зобов’язано розглянути клопотання адвоката в межах кримінального провадження стосовно ексміністра екології та природних ресурсів України та за результатами розгляду скасувати постанову детектива Національного антикорупційного бюро України про відновлення досудового розслідування у кримінальному провадженні.

Також зобов’язано прокурора, який здійснює процесуальне керівництво у цьому кримінальному провадженні, вжити заходів щодо його закриття, відзначили в Офісі.

"На цей час вказане рішення суду до Офісу Генерального прокурора не надходило, про його існування стало відомо 12 жовтня 2020 року за результатами моніторингу Єдиного державного реєстру судових рішень.

Після надходження ухвали вона буде оскаржена в апеляційному порядку у зв’язку з тим, що під час розгляду справи слідчий суддя вийшов за межі наданих йому процесуальних повноважень", - йдеться у повідомленні.

Раніше Генеральний прокурор розповів, що Злочевський фігурує в 13 кримінальних провадженнях. Вони були передані на розслідування в НАБУ, СБУ і ДБР.

Українські Національні Новини

Політика