u-zelenskoho-prokomentuvaly-zvilnennia-zaluzhnoho

У Зеленського прокоментували звільнення Залужного

 • 33510 переглядiв

Президент Зеленський вирішив оновити керівництво Збройних Сил, включно з Головнокомандувачем, щоб переглянути тактику, яка не забезпечила належного результату минулого року, і не допустити стагнації на лінії фронту.

Радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк прокоментував відставку Валерія Залужного із поста Головнокомандувача, а також системне оновлення керівного складу ЗСУ. Запевняє, що "рішення обумовлене необхідністю переглянути тактику дій", передає УНН.

"Президент Зеленський ухвалив рішення про системне оновлення керівного складу ЗСУ, включно з Головнокомандувачем... Рішення обумовлене необхідністю переглянути тактику дій, яка не забезпечила в повному обсязі належного результату торік, не допустити стагнації по лінії фронту, яка негативно впливає на суспільні настрої, знайти нові функціональні та високотехнологічні рішення, які даватимуть змогу утримати й розвинути ініціативу, а також важливістю запустити процес реформування управлінських принципів в армії…", - повідомив Подоляк.

Раніше

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що новим Головнокомандувачем ЗСУ призначено Олександра Сирського.

Перед тим Глава держави зустрівся з Валерієм Залужним і подякував за два роки захисту.

Популярні

Новини по темі

У Зеленського прокоментували звільнення Залужного

 • 33510 переглядiв

Новим Головнокомандувачем ЗСУ призначено Сирського

 • 29544 переглядiв

Російський Іл-76 збили за допомогою ЗРК "Patriot" – NewYorkTimes

 • 27719 переглядiв