ukrayina-otrimala-vid-yes-gumanitarnu-dopomogu-dlya-likvidatsii-naslidkiv-pidrivu-kakhovskoyi-ges

Підрив Каховської ГЕС: Україна вже отримала частину гуманітарної допомоги від ЄС

 • 317657 переглядiв

КИЇВ. 9 червня. УНН. Україна вже отримала частину обіцяної гуманітарної допомоги для ліквідації наслідків російського підриву Каховської ГЕС. Про це повідомідомляє МВС України, пише УНН.

Цитата

“Від ЄС надійшла гумдопомога для ліквідації наслідків підриву Каховської ГЕС у рамках Механізму цивільного захисту”, - йдеться у повідомленні.

Деталі

Зазначається, що Україна отримала допомогу від Республіки Польща, Естонської Республіки та Федеративної Республіки Німеччина. Українським рятувальникам передано пожежно-рятувальну техніку та всюдиходи, спецавтомобіль, рефрижератор, генератори, місткості для палива та спецодяг.

Також Україні вже відправили гуманітарну допомогу з Литви, Чехії, Фінляндії, Австрії, Данії, Польщі, Франції та Норвегії. В найкоротші терміни вона буде доставлена в Україну, зазначили в МВС.

Нагадаємо

Раніше президент України Володимир Зеленський звернувся до західних держав з проханням допомогти в ліквідації наслідків російського теракту на Каховській ГЕС. Шість країн-партнерів Європейського Союзу відреагували на запит України.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Біля Чорного моря кружляють розвідувальні літаки НАТО

     • 318863 переглядiв

    Філіппіни: тисячі людей евакуюють через вулкан Майон

     • 295694 переглядiв

    росія перекине тактичну ядерну зброю до білорусі в липні

     • 265726 переглядiв