ukrayina-pripinila-diyu-sche-odniyeyi-ugodi-z-rf-pro-scho-ydetsya

Кабмін припинив дію ще однієї угоди з рф: про що йдеться

 • 907817 переглядiв

КИЇВ. 28 лютого. УНН. Кабінет міністрів України припинив дію угоди з рф про співробітництво у сфері розбудови пунктів пропуску через українсько-російський державний кордон. Також здійснено вихід з угоди щодо постачання прикордонним військам держав-учасниць Співдружності спеціальної техніки та інших матеріальних засобів. Про це повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук в Telegram, передає УНН.

Цитата

«Припинено дію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом російської федерації про співробітництво і взаємодію у сфері розбудови пунктів пропуску через українсько-російський державний кордон, вчиненої 18.10.2011 у м. Донецьку», - написав Мельничук.

Також за його словами, здійснено вихід з Угоди щодо пільгового постачання Прикордонним військам держав-учасниць Співдружності спеціальної техніки Прикордонних військ та інших матеріальних засобів, вчиненої 09.09.1994 у москві.

Доповнення

Кабінет міністрів України припинив дію ще двох угод з рф - одна стосується повітряного сполучення, а інша - поставок авіатехніки.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Кабмін припинив дію ще однієї угоди з рф: про що йдеться

     • 907817 переглядiв

    У Києві завтра запрацює офіційний офіс ОЕСР

     • 1180620 переглядiв