ukrayina-ta-rumuniya-vidnovlyuyut-zaliznichne-spoluchennya-ukrzaliznitsya

З України на відновленій залізниці здійснили пробний рейс до Румунії

 • 367509 переглядiв

КИЇВ. 9 листопада. УНН. З України здійснили перший пробний рейс потяга на відновленій ділянці залізниці Рахів - Ділове - Валя-Вішеулуй (Румунія). Незабаром маршрут запрацює повноцінно. Про це повідомила пресслужба Мінінфраструктури, передає УНН.

Цитата

"Україна та Румунія відновлюють залізничне сполучення на ділянці Рахів-Ділове-Валя-Вішеулуй. Укрзалізниця вже здійснила перший пробний заїзд за даним напрямком", - ідеться у повідомленні.

Деталі

За словами міністра інфраструктури України Олександра Кубракова, залізничне сполучення між Україною та Румунією планують відкрити на початку грудня.

"Маршрутом курсуватиме побудований в Україні комфортабельний регіональний поїзд ДПКр-3. Чистий час у дорозі від Рахова до румунської Валі-Вішеулуй складає близько 40 хвилин, без урахування митних процедур. Прикордонний та митний контроль здійснюватиметься на борту поїзда при посадці", - зазначив Кубраков.

Укрзалізниця планує виконувати два рейси на день з можливістю пересадки пасажирів на поїзди румунської залізниці CFR. Від Валі-Вішеулуй щодня курсують поїзди до станцій Сігет, Клуж та Бухарест.

Нагадаємо

Укрзалізниця почала продавати квитки на чотири нові потяги міжнародного сполучення.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    В Ужгороді знесли пам'ятник радянським "визволителям"

     • 377925 переглядiв

    Компанія Visa приєдналася до "Дія.City"

     • 443877 переглядiв

    Ексголову НБУ Шевченка оголосили у міжнародний розшук

     • 306053 переглядiв